Vacatures

MANAGEMENT ASSISTANT

Wij zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot.

Dit doe jij voor ons

Jij staat in voor het volledige personeelsbeheer wat betreft ons uitvoerend personeel. Je biedt ondersteuning voor diverse afdelingen binnen het bedrijf zoals projectleiding, calculatie, boekhouding en directie. Eveneens ben je het 1e aanspreekpunt van het bedrijf en verzorg je het onthaal op een vriendelijke en spontane manier.

Vereisten

Dit moet

Je hebt kennis vergaard door ervaring in een soortgelijke functie of je bent iemand die zeer snel leert en van aanpakken weet.

 

Dit mag

Kennis van het Engels en Frans is mooi meegenomen.

 

Je bent

Een bezige bij die met plezier de handen uit de mouwen steekt. Iemand die kritisch en assertief is en de koe bij de horens vat. Je houdt van orde en structuur en haalt voldoening uit je job. Je neemt je verantwoordelijkheid en bent een echte teamspeler. Je bent vriendelijk, spontaan en behulpzaam.

Te reageren: telefonisch of via mail tav Tessie Weygers

Solliciteer nu

Meer

GYPROC PLAATSER

Wij zoeken medewerkers voor het plaatsen van gyprocwanden en diverse valse plafonds. Het betreft steeds industriële projecten.
 

Vereisten

U hebt technisch inzicht. U kan zelfstandig, nauwkeurig en volgens de regels van de kunst werken. U kan ook planlezen. U bezit de nodige teamspirit. Er is een minimum van 2 jaar ervaring vereist. Nederlandse taalkennis moet voldoende zijn om een vlotte en constructieve samenwerking in team te garanderen, ook inzake veiligheid op de werkvloer. U dient ook in het bezit te zijn van een rijbewijs B. 's Morgens wordt er vertrokken vanuit het bedrijf met de bedrijfscamionette naar de verschillende werven.
 

Te reageren: telefonisch of via mail tav David Vanrusselt

Solliciteer nu

Meer

MEUBELPLAATSER (BUITENDIENST)

Wij zijn op zoek naar meubelplaatsers om onze plaatsingsteams te versterken.
 

Vereisten

Wij verwachten een goede motivatie en ervaring (min. 3 jaar). Je hebt verantwoordelijkheidszin om de opdrachten correct, zelfstandig en precies uit te voeren. Je kan planlezen en bent een echte teamspeler.
 

Te reageren: telefonisch of via mail tav Jeroen Vandenbrouck

Solliciteer nu

Meer

Spontaan solliciteren

Indien er geen vacature zou passen aan uw profiel, aarzel dan niet om uw spontane sollicitatie naar ons te versturen.  

info@weygers.be